Jubileumsmilonga

Tid: 

lördag, 18 maj, 2019 - 19:30 till söndag, 19 maj, 2019 - 01:00

Välkommen till Cambalaches jubileumsmilonga i Hågasalen!

  • Levande musik med tangoorkestern Bandonegro
  • Uppvisning av Bryndís Halldórsdóttir & Hany Hadaya 
  • DJ Henrik Eriksson  

Vi vill fira våra första 30 år med en milonga med levande musik och mycket dans. Vi öppnar dörrarna 19.30 för en välkomstdrink och kl 20 kommer den fantastiska tangoorkestern Bandonegro att spela medan vi minglar och njuter av en ost och grönsaksbuffé och en läcker jubileumstårta. Kl 21 drar dansen igång och vi dansar till levande musik under 2 set a 45 minuter. Vid 23-tiden blir det uppträdande av helgens lärarpar, Bryndis & Hany och sedan tar vår egen Henrik över som DJ och spelar fram till kl 01.

Buffén kommer att innehålla frukt och grönsaker, olika sorters ost och bröd, kex och hummus, oliver och annat gott.  Det kommer att finnas en vegansk tårta och laktos- och glutenfria alternativ samt kaffe och te. Övriga måltidsdrycker får var och en ta med sig.

Biljettpriset är 250 kr för medlemmar och 300 kr för övriga. Det priset gäller bara vid anmälan och förköp senast Söndagen den 12/5. I mån av plats kommer det att gå att köpa biljett vid dörren mellan 21-22 på kvällen men då gäller 300 kr för samtliga.
OBS! Antal platser är begränsad. Säkra din plats genom att anmäla dig i förväg! 

Temat för kvällen kommer naturligtvis att vara Guld & Glamour och vi ser fram emot en glittrande kväll.

Anmäl dig här:
https://dans.se/cambalache/shop/?event=85003 

Sista anmälningsdag 12 maj

 


Tangogruppen Cambalache, Uppsala  |  Kontaktadress: info@cambalache.se | Info om webbplatsen